Wintersport Dames Jas

De McKinley Sully Grijze Dames Softshell Jas is dit jaar voor het eerst op de markt gebracht. Door deze jas ben jij altijd beschermd tegen regen en wind. In tegenstelling tot vele andere softshell jassen is dit dus uniek. Dit komt mede doordat de jas is uitgerust met Ventmax Elite. Ventmax Elite biedt voor de jas de perfecte combinatie tussen ventilatie, klimaatcontrole en bescherming tegen het weer. Dankzij de vaste capuchon kunt u ook uw hoofd beschermen tegen de regen. Dit is dus next-level softshell kleding.

Binnenkort zal deze jas ook te koop zijn in onze webshop. Deze jas is zelfs geschikt voor het dagelijks gebruik en biedt alsnog de comfort van alle andere softshell jassen. Wij vinden dit dus zeker een aanrader voor de mensen die helemaal in de softshell kleding zijn.

De kleur is maar heel gewoontjes. Juist doordat het zo “gewoontjes” is, is dit ook gelijk de charme van de jack. Geen rare kleuren of frutsels, maar gewoon alleen de jas. De jas is al verkrijgbaar in meerdere webwinkels voor maar 80 euro.

Hieronder ziet u twee afbeeldingen van de voor- en achterzijde van de jas. Deze jas is door de smalle taille een dames jas. Het is misschien lastig te zien, aangezien het eruit ziet alsof het voor beide geslachten is. Gelukkig kunnen wij de mannen ook gelukkig maken, aangezien er ook een variant voor de man in de maak is.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste fashion softshell berichten? Like ons op facebook, twitter of instagram! Ook kunt u onze website regelmatig bezoeken om te kijken naar de nieuwste mode berichten.

McKinley Sully Grijze Dames Softshell Jas Voorkant

McKinley Sully Grijze Dames Softshell Jas Achterkant

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *