Over SoftshellOnline

softshellonline-logo-1

SoftshellOnline biedt haar klanten meer dan alleen maar softshell kleding! SoftshellOnline staat voor een uitgebreide, online shopervaring met daaraan gekoppeld een blog over softshell fashion. Ons doel is om onze klanten een breed scala van softshell kleding aan te bieden, met een goede klantenservice. De webshop is zodanig ingericht om de ervaring van het eenvoudig en veilig online shoppen te waarborgen.

Intuïtieve bediening en eenvoudige navigatie

Onze webshop is zodanig ingericht dat het voor iedere doelgroep mogelijk is om eenvoudig en op intuïtie een bestelling af te ronden. De eenvoudige navigatie door de webshop is zowel bij het zoeken naar soort product, als bij het zoeken naar een specifiek product. U wordt dus gemakkelijk door onze online winkel gebracht, om uw aankoop gemakkelijk en snel af te ronden.

Eenvoudig en veilig winkelen

SoftshellOnline biedt haar klanten verschillende soorten beveiligde betalingsopties aan. Wanneer de klant een item in de winkelwagen heeft zitten, kan er gebruik gemaakt worden van een betalingsmogelijkheid naar keuze. De verschillende manieren van betalen zijn bij SoftshellOnline: op rekening, vooruitbetaling, creditcard of automatische incasso. Na het succesvol betalen van de bestelling, kan de klant door middel van track & trace het product volgen tot aan de voordeur. U heeft dus op ieder moment inzicht wat er met uw bestelling gebeurd.

Betrouwbare levering

Onze bestellingen worden allemaal snel en betrouwbaar afgeleverd door PostNL.

Geen verzendkosten & gratis retourneren

SoftshellOnline hanteert geen verzendkosten op de verkoop van producten via de online winkel. Wij denken volledig met de klant mee. Kleding valt nou eenmaal bij iedere persoon verschillend. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat het niet lekker zit en dat is voor ons volkomen vanzelfsprekend. Daarom bieden wij onze klanten de geen verzendkosten en gratis retourneren service aan. Zo kunt u als klant dus altijd producten gratis retourneren of ruilen, totdat je het perfecte model gevonden hebt!

Servicedesk

Onze klanten kunnen iedere werkdag tijdens kantooruren contact opnemen met onze servicedesk. U kunt hier al uw vragen stellen over verschillende onderwerpen gerelateerd aan onze producten en diensten. Onze bekwame servicedesk medewerkers bieden onze klanten vakkundig, persoonlijk en zonder lange wachtrijen service.

Productassortiment

SoftshellOnline beschikt over softshell kleding van grote internationale naast merken zoals ICEPEAK, Regatta en Protest, ook exclusieve labels als The North Face, die vaak moeilijk te vinden zijn in fysieke winkels in Nederland.