Nieuwe Softshell Collectie 2017

Nieuwe Softshell Collectie 2017

In de eerste week van februari wordt de nieuwe softshell collectie van 2017 gelanceerd op SoftshellOnline.nl De designers zijn weer volop bezig geweest om de softshell jassen nog mooier en beter te laten functioneren.

Wij gaan de hele maand februari langzaam aan nieuwe modellen aan u presenteren. Voor iedere sporttak komt wekelijks minimaal een item online. U kunt dus bij ons op de hoogte blijven via de nieuwsbrief om de laatste modellen direct in uw inbox te krijgen.

De modellen zijn onderhand ook bij ons al binnen in het magazijn. Wij hebben een willekeurig persoon de modellen laten zien en laten beoordelen. De volgende beoordeling kwam daaruit:
De nieuwe softshell collectie is erg modern. Op het eerste gezicht zijn er alleen de standaard kleuren beschikbaar en zitten er op de jassen geen rare fratsen. De modellen zijn dus mooi een geheel. Ik heb zelf ook een aantal jassen gedragen die ik zelf mooi vond. Ze zaten erg lekker, en bij het sporten zal dat vast ook wel erg goed bewegen zijn. Ik draag zelf ook vaak softshellkleding. Gewoon bij het dagelijks gebruik als bij het sporten. Je kan dus wel stellen dan ik een ervaren softshell drager ben. Je ziet door de jaren heen dat de jassen steeds meer op “normale” jassen gaan lijken, waardoor je de jas ook gewoon in het dagelijks leven aan kan. De jassen zien er dus modern, sportief en comfortabel uit. Het is leuk om als een van de eerste deze nieuwe collectie van softshellkleding te mogen zien. Ik kan u verzekeren dat het een prachtige collectie is voor iedereen. Hou dus de webwinkel dus in februari de gaten om de nieuwste modellen online te zien komen.

Wij danken u namen softshellonline.nl voor uw recensie. Zelf zijn wij ook erg tevreden over de nieuwe collectie! Onze foto is alvast een sneakpreview op de nieuwe collectie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *